Katera podjetja so članice sekcije?

Podjetja za direktno prodajo se gibajo v razponu tistih, katerih zaslužek je manjši od milijona evrov, do srednjih in velikih podjetij, ki letno zaslužijo preko milijarde evrov. Nekatera podjetja delujejo v številnih različnih državah, nekatera celo na svetovni ravni, vendar je vedno več nacionalnih in lokalno usmerjenih podjetij.

Podjetja za direktno prodajo veliko sredstev usmerjajo v raziskave, proizvodnjo, usposabljanje in marketinške dejavnosti. To je industrija, ki ponuja skoraj neomejene možnosti za zaslužek brez kakršnekoli diskriminacije po spolu, verski pripadnosti, rasi, nacionalnosti ali letih. 

Pozorna in strokovna razlaga, predstavitev in nasvet zagotavljajo, da bo stranka zadovoljna z nakupom. Industrija direktne prodaje teži k najvišjim standardom. Podjetja za direktno prodajo se zavedajo, da je njihova prihodnost odvisna od zadovoljstva strank, ki tako postanejo stalne stranke. Izdelki imajo seveda z zakonom zagotovljeno jamstvo, vendar pa podjetja za direktno prodajo na tem področju precej presegajo pravne zahteve in jih povečujejo na vseživljenjsko ali 100% jamstvo za zadovoljstvo.

1-amway_logo_copy-3dbfbb0aa0944708
3-neolife_logo-b89c6038d9bb52fb
4-7_logo_matmar-5e7335037adfcddf
5-ori_logo_std_rgb_black-d3c6038071af5590