Želite imeti svoj posel?

Regionalna konferenca Možnosti podjetništva v direktni prodaji
6 marca, 2018
Ste podjetje, ki se ukvarja z direktno prodajo?
14 novembra, 2018
Regionalna konferenca Možnosti podjetništva v direktni prodaji
6 marca, 2018
Ste podjetje, ki se ukvarja z direktno prodajo?
14 novembra, 2018

Izjemna priložnost

Direktna prodaja je izjemna priložnost za ustanovitev svojega podjetja in ponuja številne edinstvene priložnosti. To je način prodaje blaga ali storitev neposredno potrošniku, pri čemer običajno prodaja poteka iz oči v oči, preko predstavitve v hiši stranke..

Rast direktne prodaje

V zadnjem desetletju je ustanovitev lastnega podjetja postala privlačna ideja, ne samo kot alternativa za običajne zaposlitve, obvladovanje predčasnega upokojevanja ali kot način dopolnjevanja družinskega dohodka, temveč tudi kot motivacijski dejavnik, pri čemer so podjetniki nagrajeni na podlagi lastnih dosežkov.

Velika večina proizvajalcev ali dobaviteljev potrošniškega blaga in storitev bi, kjer le obstaja možnost, raje poslovala neposredno s svojimi komitenti. Direktna prodaja pa je neposredna oblika takšnega poslovanja. Priložnost direktne prodaje je namenjena moškim, ženskam in parom ne glede na socialne in rasne skupine. Ena od večjih prednosti direktne prodaje je, da je obveznost popolnoma prilagodljiva. To lahko pomeni le nekaj ur prodaje na teden ali pa polni delovni čas. Ta oblika za ženske predstavlja odlično priložnost, da se vrnejo na delo, saj lahko le-to uskladijo s svojimi družinskimi obveznostmi.

Prednosti

Direktna prodaja zahteva zelo skromno začetno naložbo, kar pomeni, da lahko začnete graditi svoje lastno podjetje z minimalnimi izdatki. Direktna prodaja je zaslužna za uspeh tisočih ljudi vseh starosti na vseh področjih življenja, ki želijo bitineodvisni ali imeti lastno podjetje .

Opozorilo

Za vse tiste, ki razmišljajo o poslovni priložnosti v mrežnem trženju Nasvet Sekcije direktne prodaje: Kdor se zanima za poslovno priložnost v mrežnem trženju, naj preveri, ali je podjetje član Sekcije direktne prodaje Slovenije. V kolikor je podjetje član Sekcije, so lahko prepričani, da so poslovne priložnosti v skladu z zakonodajo Republike Slovenije.